Tokat'ın sevilen simalarından Osman Şahin , 2024 Yerel Seçimlerinde Tokat merkez il genel meclisi aday adaylığı için başvurusunu bugün yaptı.
Ak Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan tarafından karşılanan Osman Şahin , siyasetin halka hizmet için büyük önem taşıdığını ve bu kutlu yolda siyaset yapmanın büyük bir onurunu yaşadığını sözlerine ekledi.
Başkan Ali Çalışkan , " Uzun yıllardır yakinen tanıdığımız ve kıymet verdiğimiz Osman Şahin'i , kıymetli muhtarlarımızı ve sevenlerini partimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Hayırlara vesile olsun." Dedi .
Osman Şahin, "Tedaş kurumunda 30 yıllık bir hizmet süremiz oldu.
Bu sayede Tokat'ın tüm köy, belde ve ilçelerinde onlarca insanımız ile dost olma imkanı buldum. Her koşulda gelen talepler için; hizmetin en ivedi biçimde yapılmasını bir kutsal görev bildik. Bu mânâda ciddi bir destek alacağımı biliyorum. Yıllara dayalı bu ikili ilişkileri şimdi Ak Parti için kullanmak istedim." Dedi.
OSMAN ŞAHİN İL GENEL MECLİSİ İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI
Yayınlanma :
24.11.2023 23:37
Güncelleme :
24.11.2023 23:37
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: